Lip O Vitamine C Caps 60 Revogan

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

LIP-O-VITAMINE C bevat liposomaal vitamine C van de nieuwste generatie.


Vitamine C is betrokken bij vele biologische processen in ons lichaam. De antioxidantfunctie van vitamine C is onder meer van belang voor het behoud van gezonde cellen en weefsels en de goede werking van het
immuunsysteem. Vitamine C draagt ook bij tot vermindering van de vermoeidheid, en tot een normaal energieleverend metabolisme.


Bij liposomale voedingssupplementen zitten de werkzame stoffen (bijvoorbeeld vitamines of mineralen) verpakt in minuscule vetachtige bolletjes: liposomen. Liposomen zorgen ervoor dat de werkzame stoffen beschermd worden tegen afbraak, door bv. het maagzuur, en intact door de dunne darm de bloedbaan binnengaan om opgenomen te worden.

Gebruik

2 capsules per dag.

Voor kinderen vanaf 10 jaar: 1 capsule per dag.

Samenstelling

Ingrediënten: Vitamine C (ascorbinezuur), LipoCellTech™ liposomaal mengsel: (fosfolipiden), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

Indicatie

Immuniteit - Energie

Gegevens
CNK4522801
FabrikantenRevogan
MerkenRevogan