Onze apotheek

Bij ons krijgt u altijd de meest volledige uitleg over de verschillende geneesmiddelen en hun gebruik.

Wij hebben een zeer uitgebreide voorraad zodat onze patiënten onmiddellijk kunnen geholpen worden. Onze patiënten komen altijd op de eerste plaats en vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn onze belangrijkste troeven.

Wij hebben alles in huis wat er ook maar in een apotheek te verkrijgen is: alle geneesmiddelen, diergeneesmiddelen, dierenvoeding, dierenverzorgingsproducten, bandagisterie, steunkousen, vitaminen, voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie, mondverzorgingsprodukten, haarverzorgingsprodukten, babyvoeding en babyverzorgingsprodukten, huidverzorgingsprodukten, cosmetica voor de gevoelige huid, thermometers, bloeddrukmeters, elektrische tandenborstels en nog veel meer.

Online bestellen en afhalen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website of breng het mee naar de apotheek. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, Maestro en Visa/Mastercard of betalen bij afhalen. 

Lees meer

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

maandag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

dinsdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

woensdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

donderdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

vrijdag

08:30 - 12:30

13:30 - 18:30

zaterdag

08:30 - 12:00

zondag

gesloten