Biocyte Vitamine C Liposomal Caps 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Biocyte VITAMIN C LIPO is een voedingssupplement op basis van liposomale vitamine C om de goede werking van het immuunsysteem te ondersteunen en vermoeidheid te helpen verminderen. Eén kauwtablet per dag levert 500 mg vitamine C, om het lichaam te versterken bij seizoenswisselingen of tijdelijke vermoeidheid.

Vitamine C is een essentiële vitamine voor de goede werking van het lichaam. Het moet dagelijks via de voeding worden verstrekt, omdat het lichaam niet weet hoe het moet worden aangemaakt. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de goede werking van het immuunsysteem en de vitaliteit. De rol ervan is des te belangrijker in perioden waarin het lichaam vatbaar is voor verzwakking, zoals tijdens seizoenswisselingen of perioden van stress.

Gebruik

Neem 1 kauwtablet per dag, bij voorkeur 's ochtends.

Samenstelling

Voor 1 tablet per dag:

*VRW : Voedingskundige referentiewaarden

Ingrediënten:Vitamine C-complex (L-Ascorbinezuur, triglyceriden met middellange keten); Zoetstoffen (sorbitol, steviolglycosiden, sucralose, natriumsaccharinaat, kaliumacesulfaam); Antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren); Natuurlijke sinaasappel en andere natuurlijke aroma's; Kleurstof (riboflavine).

Indicatie

Immuniteit/Weerstand - Vermoeidheid - Oxidatieve stress

Contra indicatie

Buiten het bereik van kinderen onder de 12 jaar houden zonder advies van een gezondheidsdeskundige.

Gegevens
CNK3773660
FabrikantenBiocyte, Play-Off
MerkenBiocyte