Beaphar Tekenpen 1

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Om grote en kleine teken gemakkelijk en correct te verwijderen. De Beaphar Tekenpen is zo ontworpen dat er geen druk op de teek zelf wordt uitgeoefend, waardoor de maaginhoud niet in de aanhechtingswond terechtkomt. Door het handige formaat is de tekenpen eenvoudig mee te nemen en dus altijd voorhanden.

Gebruik

Zet de Tekenpen voorzichtig aan de teek. Schuif de tandvormige gleuf tussen de huid en de teek (onder de teek). Door voorzichtig de tang op te tillen, trekt u de teek er uit. De wonde van de beet moet na het verwijderen van de teek grondig gedesinfecteerd worden. Houd de plaats van de beet goed in de gaten. Als er ondanks het voorzichtig verwijderen toch een rode ring rond de plaats van de beet komt, moet u naar de dokter of dierenarts.

Indicatie

Tekenpen - tekentang

Gegevens
CNK4213617
Fabrikanten2pharma, Beaphar, IDPHAR
MerkenBeaphar