Oy Face Wash Acne Prone Skin 50ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

OY Face Wash Acne prone skin is een diepwerkende reiniging met desinfecterende ingrediënten, nl Octenidine HCI en Ethylhexylglycerine. Acné ontstaat hoofdzakelijk door over-productie van sebum onder hormonale invloed, die de Cutibacterie Acnes voedt en door verhoorning wordt de huid afgesloten en ontstaat onsteking.

OY reiniging werkt op 3 niveaus:

  1. Daling sebumproductie
  2. Daling verhoorning/verstopping
  3. Daling Cutibacterie Acnes/ontsteking

De huid wordt gezond, soepel met minder mee-eters en puistjes en is sterk gehydrateerd door de inwerking van Glycerine en wint aan elasticieit door Olive Squalane. OY is de méést complete dieptereiniging van de acne gevoelige huid. De perfecte basis om specifieke acnébehandeling toe te passen.

Gebruik

Zonder water aanbrengen. 's Morgens en 's avonds gel inmasseren en na 1 minuut inwerken afspoelen met water.

Na afspoelen blijft als crème inwerken door de zeer geconcentreerde watervrije samenstelling.

Samenstelling

Bevat: extracten van Leptospermum Scoparium, Piper Nigrum, Magnolia off. Bark, Linoleic, Linolenic Acid, Octenidinge HCI en Ehtylhexylglycerine.

Indicatie

Acne reiniging.

Gegevens
CNK4515391
MerkenOy