Over ons

Bij ons krijgt u altijd de meest volledige uitleg over de verschillende geneesmiddelen en hun gebruik. Wij hebben een zeer uitgebreide voorraad zodat onze patiënten onmiddellijk kunnen geholpen worden.

Onze patiënten komen altijd op de eerste plaats en vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn onze belangrijkste troeven. Wij hebben alles in huis wat er ook maar in een apotheek te verkrijgen is; alle geneesmiddelen, diergeneesmiddelen, dierenvoeding, dierenverzorgingsprodukten, bandagisterie, steunkousen, vitaminen, voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie, mondverzorgingsprodukten, haarverzorgingsprodukten, babyvoeding en babyverzorgingsprodukten, huidverzorgingsprodukten, cosmetica voor de gevoelige huid, thermometers, bloeddrukmeters, elektrische tandenborstels en nog veel meer.

Nadia

Apotheker - Titularis

Hilde

adjunct-apotheker

Nora

Apotheker

Wendy

farmaceutisch technisch assistent

Els

farmaceutisch technisch assistent

Edith

farmaceutisch technisch assistent

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht