Leukomed Skin Sens. 5cmx7,2cm 5

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Leukoplast Leukomed skin sensitive is een steriele, zachte, non-woven eilandpleister met siliconen kleeflaag voor het beschermen van wonden op de zeer gevoelige en kwetsbare huid.

Bedekt en beschermt wonden met een laag tot matig wondvochtniveau, zoals gesloten chirurgische wonden, snij- en schaafwonden. Absorbeert bloed en wondvocht. Het ademende vermogen helpt verweking van de huid te voorkomen.

Leukoplast Leukomed skin sensitive is huidvriendelijk en atraumatisch te verwijderen.De siliconen kleeflaag zorgt ervoor dat de huid niet of zo min mogelijk wordt belast.

Dit maakt deze eilandpleister bijzonder geschikt voor de zeer gevoelige en kwetsbare huid, bijvoorbeeld bij:

  • Minimale schade of pijn bij het verwijderen
  • Radiotransparant
  • Zacht voor de gevoelige of kwetsbare huid
Samenstelling

Dragermateriaal: Mix van viscoseweefsel.

Kleeflaag: Huidvriendelijke siliconen.

Wondkussen: Absorberend wondkussen met niet-verklevende wondcontactlaag.

Indicatie

Gesloten chirurgische wonden, snij- en schaafwonden, kleine traumatische wonden, weinig exsuderende huidlaesies.

Gegevens
CNK4349940
FabrikantenEssity Belgium
MerkenLeukomed