Charco Liberty Draadloze Plaswekker

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Gefeliciteerd met de aanschaf van de Liberty. De meest persoonlijke plaswekker met deskundige begeleiding wordt jouw oplossing tegen bedplassen. Wij zijn trots te melden dat hiermee ook is gekozen voor de best gewaardeerde plaswekkertraining van België.

De deskundige helpdesk van Charco is al sinds 1997 gespecialiseerd in het geven van de plaswekker training tegen bedplassen. Wij weten als geen ander dat een plaswekker geen wondermiddel is, maar een hulpmiddel. Goede begeleiding tijdens de plaswekkertraining maakt vaak het verschil tussen een teleurstellende ervaring en blije kinderen én ouders.

Met onze aanpak is zo'n 92% van de gebruikers binnen 8 tot 12 weken van het bedplassen af! Een ongekend hoge score.

Hoe gaat Charco de training begeleiden?

1. In de verpakking zitten kalenders en stickers. Voor veel kinderen een stimulerende manier om dagelijks de voortgang van de training vast te leggen.

2. Aan Charco klanten sturen wij per mail algemene adviezen die bij veel kinderen een positief effect hebben op de training. Hierdoor wordt sneller het gewenste resultaat bereikt.

3. Liever telefonisch contact en de training bespreken? Geen probleem en dat kan kosteloos voor Charco klanten.

Kortom, Charco helpt op verschillende manieren het doel te bereiken. Droge nachten!

De training kan de eerste weken best vermoeiend zijn, maar hou vol en volg de adviezen van Charco . Voor je het weet lukt het ook jou de sluitspier van je blaas tijdens de slaap volledig onder controle te houden.

Gebruik

De plaswekker is klaar voor gebruik wanneer de ontvanger in het stopcontact zit en het opgeladen zendertje op het sensorbroekje is geklikt.

Indicatie

Draadloze plaswekker.

Gegevens
CNK4567582
FabrikantenCharco
MerkenCharco