Biocyte Keto Bruleur Caps 40

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

KETO BRULEUR ondersteunt de stofwisseling tijdens een ketogeen dieet met kwaliteitsingrediënten. Groene thee draagt bij tot gewichtsverlies door zijn werking op de thermogenese. De doeltreffendheid van het groene thee-extract in KETO BRULEUR is wetenschappelijk bewezen, -15% significante gewichtsvermindering na 3 maanden gebruik.

Het ketogeen dieet is gebaseerd op een bepaald aantal voedingsregels, die onze gewoonten aanzienlijk wijzigen. In het algemeen houdt het in dat de koolhydraten in de voeding drastisch worden beperkt, dat een matige hoeveelheid eiwitten (vlees, eieren, vis, enz.) wordt geconsumeerd en dat een groot deel van de vetten zorgvuldig wordt gekozen.

Deze vetten of vetzuren vormen de reserve waaruit de cellen zullen putten om glucose te produceren. Bij mensen met overgewicht zal het lichaam, nu in een staat van ketose, ook de overtollige vetcellen gebruiken, vandaar het afslankende effect van het ketogeen dieet.

Gebruik

2 capsules per dag innemen, bij voorkeur 's morgens met een groot glas water. Bij voorkeur gedurende 3 maand in te nemen.

Samenstelling

Ingrediënten per aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (2 capsules): L-Carnitine tartraat waarvan L-carnitine 250 mg, Omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof: ijzeroxiden), Liposomaal extract van groene theeblaadjes Camellia sinensis (L.) Kuntze (Emulgator: lecithinen) 300 mg, Extract van groene theeblaadjes Camellia sinensis (L.) Kuntze 150 mg, L-arginine alfa-ketolutaraat 100 mg, Calcium-D-pantothenaat waarvan vitamine B5 6 mg/100% VWR*, Antiklontermiddelen: talk, magnesiumzouten van vetzuren.

*VWR: Voedingswaardereferenties

Indicatie

Vetverbrander - Stofwisseling

Contra indicatie

Bevat cafeïne (max 10.57 mg per dagelijkse dosis).

Niet aanbevolen voor kinderen, tieners en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Gegevens
CNK4165700
FabrikantenBiocyte
MerkenBiocyte