Biocyte Collagen Max Cacao Pdr Pot 260g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Collagen Max Anti-Aging® is een complete formule om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Collageen is een van de essentiële "blokken" van de huid. Het is het hoofdbestanddeel van de huidstructuur en zorgt voor de dichtheid en veerkracht van de huid.

Na verloop van tijd vertraagt de collageenproductie aanzienlijk. De huid verslapt en verliest haar dichtheid, rimpels verschijnen: dit zijn de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering.

Biocyte brengt innovatie en creëert Collagen Max Anti-Aging®, een sterk geconcentreerde formule met collageen en hyaluronzuur. Resultaat: de huid is glad en vol, tekenen van veroudering worden verminderd

Het is ook verrijkt met vitamine C, wat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale functie van de huid en met vitamine E, wat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

1 dagelijkse dosis brengt u de optimale concentratie van anti-aging voordelen samen met een heerlijke cacaosmaak als bron van plezier.

Gebruik

Giet 100 ml water of melk (magere, rijst-, sojamelk, enz.) over 1 maatlepel (13 g) en schud tot alles opgelost is. Gebruik een shaker voor een optimale menging.


Gebruik een keer per dag.

Samenstelling

Ingrediënten :Collageenhydrolysaat; Vetarm cacaopoeder: 19,4%; Gemodificeerd zetmeel; Aroma's; Maltodextrine; Natriumhyaluronaat (hyaluronzuur); Natriumchloride; Verdikkingsmiddel: xanthaangom; L-ascorbinezuur (vitamine C); Zoetstoffen: Steviolglycosiden uit Stevia; DL-alfa-tocoferol (vitamine E); Niacinamide (vitamine B3); Retinol (vitamine A); D-calciumpantothenaat (vitamine B5); Cyanocobalamine (vitamine B12); Cholecalciferol (vitamine D); Pyridoxine Hydrochloride (vitamine B6); Thiamine Hydrochloride (vitamine B1); Riboflavine (vitamine B2); Foliumzuur (vitamine B9); D-Biotine (vitamine B8).

Kan sporen bevatten van: gluten, ei, vis, soja, melk, schaalvruchten, selderij.

Indicatie

Anti-age - Oxidatieve stress - Normale collageenvorming

Gegevens
CNK3414935
FabrikantenBiocyte, Play-Off
MerkenBiocyte