Armolipid Comp 30 Nf

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement met rode gist rijst, polycosanolen, foliumzuur, co-enzym Q10 en astaxanthine.

Wat is cholesterol precies? Het is een vetstof die we via onze voeding opnemen maar ook zelf aanmaken via de lever. Cholesterol is een vetstof die van nature in het lichaam voorkomt en nodig is om elke cel in het lichaam goed te laten werken. Maar teveel cholesterol is ongezond. Het is vooral een te hoge waarde aan slechte LDL-cholesterol die ongunstig is omdat het in het lichaam blijft circuleren en afzettingen kan teweeg brengen. Teveel verzadigd vet en transvet (ongezonde vetten) in de voeding stimuleert de aanmaak van cholesterol door de lever. Zoals altijd begint een goede gezondheid bij uzelf. Probeer aan de verleidingen van een typisch westers dieet te weerstaan, en kies voor een gezonde en gevarieerde voeding, rijk aan groenten en fruit, beweeg voldoende, stop met roken en beperk verzadigd vet.

Gebruik

1 tablet per dag. Bij slikproblemen wordt aangeraden de tablet in twee delen te breken en met een glas water (250 ml) in te nemen.

Samenstelling

Samenstelling: Rode gistrijst (Monascus purpureus), Polycosanolen, Foliumzuur, Co-enzym Q10, Astaxanthine-rijk oleohars.

Elke tablet bevat 2,8 mg Monacolinen.

Indicatie

Cholesterol

Contra indicatie

Mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kinderen jonger dan 18 jaar en volwassenen boven 70 jaar oud.

Mag niet worden geconsumeerd als je cholesterolverlagende medicatie gebruikt.

Mag niet worden geconsumeerd als u gebruikt maakt van andere producten die rode gistrijst bevatten.

Vraag advies van een dokter.

Gegevens
CNK4432589
FabrikantenViatris
MerkenArmolipid