Arkofluides Immuniteitsprogramma Amp 30x10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

STAP 1: BEREIDT HET LICHAAM VOOR (van de 1ste tot de 10de dag)

Zwarte vlierbessen BIO en Paardebloem BIO bevatten depuratieve eigenschappen. Deze planten helpen om het lichaam voor te bereiden en hem te helpen om de toxines vrij te laten om de actie van het programma te versterken. Zwarte Rammenas BIO en Citroen BIO vullen de formule aan.

STAP 2: VERSTERKT DE IMMUNITEIT (van de 11de tot de 20ste dag)

Echinacea BIO draagt bij tot het stimuleren van het immuunsysteem. Het helpt om het lichaam te versterken en het te beschermen. Propolis BIO, "natuurlijk schild van de bijenkorf", vult de formule aan.

STAP 3: TONIFIEERT EN VERHOOGT DE WEERSTAND (van de 21ste tot de 30ste dag)

De wortel van Ginseng BIO, Maca BIO en Guarana BIO helpen het lichaam te stimuleren en de vermoeidheid te bestrijden om vitaliteit en energie te herwinnen. Gember BIO werkt als aanvulling: het heeft een stimulerend effect en de werking op het afweersysteem helpt om de weerstand van het lichaam te verhogen.

Gebruik

Bestemd voor volwassenen. 1 ampul per dag (in een half glas water of vruchtensap), 's morgens in te nemen tijdens het ontbijt. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Samenstelling

Stap 1

Ingrediënten: Extract van de wortel van BIO Paardebloem (Taraxacum officinale) - Geconcentreerd BIO Appelsap (Malus domestica) -

Geconcentreerd BIO Vlierbessensap (Sambuscus nigra) – Geconcentreerd BIO Rammenassap (Raphanus sativus var. niger) - Geconcentreerd BIO Citroensap (Citrus limon).

Gemiddelde voedingsinformatie per ampul:

Extract van de wortel van Paardenbloem: 8,9 g - Geconcentreerd Vlierbessensap: 460 mg – Geconcentreerd Rammenassap: 310 mg – Geconcentreerd Citroensap: 30 mg

Stap 2

Ingrediënten: Extract van de wortel van Echinacea BIO (Echinacea pupurea) - Rietsuiker BIO - Geconcentreerd Sinaasappelsap BIO (Citrus sinensis) - Extract van Propolis BIO.

Gemiddelde voedingsinformatie per ampul:

Extract van Echinaceawortel: 8,8 mg - Propolis-extract 9 mg

Stap 3

Ingrediënten: Extract van de wortelstok van Gember BIO (Zingiber officinale) – Tarwestroop BIO – Geconcentreerd BIO Sinaasappelsap (Citrus sinensis) – Extract van de knol van Maca BIO (Lepidium meyenii) – Extract van de wortel van Ginseng BIO (Panax ginseng) – Extract van het zaad van Guarana BIO (Paullinia cupana).

Gemiddelde voedingsinformatie per ampul:

Extract van de wortelstok van Gember: 7,6 g - Extract van de knol van Maca: 250 mg - Extract van de wortel van Ginseng: 150 mg - Extract van het zaad van Guarana: 75 ml

Indicatie

Immuniteit

Contra indicatie

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De ampullen van Stap 3 bevatten cafeïne (5 mg per ampul). Vermijd de inname aan het einde van de dag. Als u bloedverdunners of een diabetesbehandeling neemt, vraag dan advies aan uw arts vóór gebruik. Het gelijktijdig gebruik van stimulerende middelen is niet aanbevolen. Niet aanbevolen voor personen met een voorgeschiedenis van allergieën voor de producten van de bijenkorf.

Gegevens
CNK4362091
FabrikantenArkopharma
MerkenArkofluides